Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Home / Sociedade / ALIMENTAÇÃO SAUDÁVEL: “COLESTEROL E A ALIMENTAÇÃO”

ALIMENTAÇÃO SAUDÁVEL: “COLESTEROL E A ALIMENTAÇÃO”

As Termas de Sangemil acolheram, no dia 29 de agosto, mais uma Palestra no âmbito da Alimentação Saudável “Colesterol e a alimentação”, dinamizada pela nutricionista Emília Rodrigues.
Nesta ocasião, os participantes foram alertados e orientados para terem uma alimentação pobre em colesterol. Houve ainda a oportunidade de assistir ao vivo à demonstração de diversos alimentos ricos em fibras, que ajudam a minimizar a absorção do colesterol.
No final da ação, as pessoas degustaram uma tosta integral e uma fatia de salmão fumado.
Estas atividades consideram-se fundamentais à educação alimentar da população.

Veja Tamém

EMISSORA DAS BEIRA A RÁDIO MAIS ANTIGA DE PORTUGAL VAI SER COMPRADA POR UM GRUPO DE COMUNICAÇÃO SOCIAL

A Rádio Emissora das Beiras, do Caramulo e que se fazia ouvir há 85 anos …

Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *